Forside
FHI
Badminton
Billard
Bordtennis
Fodbold
Gymnastik
Håndbold
Kondi
Seniormotion
Svømning
FHI vedtægter
Æresmedlemmer
Booking mødelokale Flønghallen
Flønghallen
Hedehushallen
Afdelings regnskaber
HTK Idræts politik
Vision Fløng 2011
Caféen Flønghallen
Arkiv
Fodbold - Nyheder
Mod fælles mål
Skrevet af Klaus Hansen d. 11/4-12
Generalforsamlingen 2012 i Fløng-Hedehusene Fodbold blev historisk på mange punkter. 126 medlemmer var repræsenteret og for første gang i klubbens historie måtte man ud i et kampvalg for at finde klubbens nye formand.
De to kandidater Bo Sørensen og Mathias Hansen, løb af sted med henholdsvis 66 og 54 stemmer, hvilket betød at Bo Sørensen blev valgt som ny formand for Fløng-Hedehusene Fodbold. Det store spørgsmål var efterfølgende om den tilbageværende del af den gamle bestyrelse ville blive. Specielt interessant var det hvordan tidligere næstformand, Mathias Hansen, ville reagere efter nederlaget til Bo Sørensen. "Jeg var rigtigt meget i tvivl om hvad jeg skulle. På den ene side ville jeg gerne blive og kæmpe for den klub jeg har været en del af siden jeg var 5 år. På den anden side kunne jeg ikke forsvare overfor mig selv, mit studie og min familie, at skulle bruge så meget tid og energi på klubben som jeg forventede det ville blive tilfældet, med så stor en udskiftning i bestyrelsen", forklarer Mathias.
Bo Sørensen var dog af den klare overbevisning, at hvis klubben skulle samles og fløjkrige i fremtiden skulle undgås var det alfa og omega, at den gamle del af bestyrelsen blev. Derfor tog han umiddelbart efter generalforsamlingen kontakt til Mathias, med det klare formål at få ham til at blive i bestyrelsen. "Jeg er ikke i tvivl om at Mathias er fremtidens mand for Fløng-Hedehusene Fodbold og en vigtig brik i klubbens udvikling. Derfor tog jeg straks efter generalforsamlingen kontakt til Mathias, med det klare formål at få ham til at blive", beretter Bo.
Det har tilsyneladende haft en indvirkning på Mathias' beslutning.
"Bo og jeg har, både før og efter generalforsamlingen, haft rigtig god dialog om klubbens fremtid. Som jeg tidligere har sagt, har Bo og jeg altid været ganske enige om hvad der skal karakterisere Fløng-Hedehusene Fodbold og det er den primære årsag til at jeg vælger at fortsætte i bestyrelsen? udtaler Mathias og fortsætter ?Det er ingen hemmelighed at Bo og jeg er meget forskellige og arbejder meget forskelligt med tingene. Jeg er dog sikker på at vi sagtens kan vende denne forskellighed til noget positivt, til fordel for klubben og dens mange medlemmer?. Der er ingen tvivl om at både Bo og Mathias vil Fløng-Hedehusene Fodbold det bedste og med det in mente, vil de nu i fællesskab arbejde for implementeringen af den nye struktur, samtidig med at klubånden skal styrkes betragteligt via en masse sociale arrangementer i løbet af de kommende år.
"Jeg ser meget frem til at stå i spidsen for en samlet bestyrelse, der 100 % arbejder mod fælles mål. Kampvalget er nu lagt bag os og jeg glæder mig meget til at udvikle klubben i samarbejde med Mathias og den resterende bestyrelse" slutter Bo.

Den nye bestyrelses største ønske er at alle medlemmer i klubben nu vil bakke op om den siddende bestyrelse og være med til, at udarbejde og opnå klubbens fælles mål. Allerede nu er den nye bestyrelse langt med implementeringen af den nye struktur og du vil inden længe kunne læse meget mere herom, her på siden.

Har du spørgsmål til den nye bestyrelse kan de kontaktes på følgende mails og telefonnumre:

Bo Sørensen (Formand): fhipiger@fodbolden.dk og 40 54 87 85.
Niels Jensen (kasserer): Niels.h.jensen@post.cybercity.dk og 25 30 33 80.
Mathias Hansen (Næstformand): Mathias@fhfodbold.dk og 29 40 60 55.
Rene Holgersen: rene.jh@webspeed.dk og 22 13 28 57.
Klaus Hansen: kph21686808@gmail.com og 21 68 68 08.
Carsten Thorius: carsten@thorius.net og 20 11 94 33.
Nina Tønnes: ninast@hotmail.com og 21 22 23 57.
Palle Petersen: pallebjerg@live.dk og 22 37 64 40.

Tidligere nyheder fra Fodbold

Overskrift Dato
FHF stopper samarbejde med FC Roskilde 11/3-16
Find FHF på Facebook 11/3-16
Sidste nyt
FHI - Generalforsamlinger og Delegeretmøde 2018
Gymnastik - FHI Gymnastiks cheerleaders. Vi er stolte
FHI - Generalforsamlinger og Delegeretmøde 2017
Æresmedlemmer - Æresmedlemmer 2017
FHI - Cafeen i Flønghallen
Fodbold - FHF stopper samarbejde med FC Roskilde
Fodbold - Find FHF på Facebook
Kondi - HEDELANDS NATURTRAIL DEN 10. APRIL 2016
Caféen Flønghallen - Generalforsamling Cafeen 18. marts 2016
FHI - Fløng-Hedehusene Kondi 25 års jubilæum
SPONSORER