Forside
FHI
Badminton
Billard
Bordtennis
Fodbold
Gymnastik
Håndbold
Kondi
Seniormotion
Svømning
FHI vedtægter
Æresmedlemmer
Booking mødelokale Flønghallen
Flønghallen
Hedehushallen
Afdelings regnskaber
HTK Idræts politik
Vision Fløng 2011
Caféen Flønghallen
Arkiv
Svømning - Nyheder
Beretning
Skrevet af d. 21/3-10
Formandens beretning, FHI Svømme Klub:


Året 2009 har på medlemssiden været et dejligt år, vi har fået rundt regnet 75 nye svømmere i år, det er jo fantastisk. Vi får også rigtig meget ros for især vores børnehold incl. både trænere og hjælpetrænere!

Igen i år var fordelingsmødet af tid i svømmehallen også en dejlig kort oplevelse. Det er dejligt når de klubber der er i hallen er enige om fordelingen og små justeringer kan gøre det.

I 2009 har vi igen måtte sige farvel til nogle og velkommen til nye. Det var året hvor vi ansatte ny hjælpetrænere i slutningen af sæsonen så de var klar til den nye sæson - belært af sidste års gode koncept. Ellers må vi sige at vi havde den store glæde ikke at skulle finde flere/nye trænere. Dog har en enkelt raslet med sablen om en snarlig pension…

Det var året hvor vi viste flaget ved flere konkurrencer. Vores konkurrencehold vokser støt og roligt og de deltager i flere konkurrencer lige fra små stævner til LM. Vi har også i 2009 udnævnt vores første rigtige holdleder: Sanne Jacobsen, der holder styr på unger og trænere både før, under og efter stævnerne til stor glæde for os alle.

I 2009 har vi afholdt træningsaften med overnatning for de største af børnene, med svømning, leg og aften hygge. Også den årlige Svøm. Mærke-dag blev afholdt. Som noget nyt valgte vi at aflyse årets sidste svømmeuge og erstatte den af 2 afslutningsdage med hygge og leg i vandet.

I året der gik, startede vi også op med at sælge vores klubtøj, Efter div. start vanskeligheder ser det nu ud til at der kommer styr på det fra vores samarbejdspartner side.
2009 var også det år hvor vi fik, har, måtte erfare at bestyrelsen er for lille. Og det har medvirket til at vi udover ønsket om at blive flere også vælger at overgå til Conventus systemet med online tilmelding & betaling. Vi forventer at det er en stor gevinst sammen med at vi får vores regnskab lavet under DGI’s koncept ”køb kontor hænder”.

2009 var på rigtig mange måder et dejligt år med både udfordringer og mange dejlige oplevelser. Det ville det ikke have været hvis det ikke var for vores gode trænere, hjælpetrænere og holdleder, der gerne giver en hånd når det kniber. Også en tak til vores officials der giver vores svømmere mulighed for at deltage i div. konkurrencer.
Og der skal lyde en speciel tak til bestyrelses medlemmer der yder en stor frivillig indsats
En stor tak skal der lyde til dem alle.

Tidligere nyheder fra Svømning

Overskrift Dato
Træner søges 30/9-10
Så er der åbent for tilmeldinger 16/8-10
Sidste nyt
FHI - Generalforsamlinger og Delegeretmøde 2018
Gymnastik - FHI Gymnastiks cheerleaders. Vi er stolte
FHI - Generalforsamlinger og Delegeretmøde 2017
Æresmedlemmer - Æresmedlemmer 2017
FHI - Cafeen i Flønghallen
Fodbold - FHF stopper samarbejde med FC Roskilde
Fodbold - Find FHF på Facebook
Caféen Flønghallen - Generalforsamling Cafeen 18. marts 2016
FHI - Fløng-Hedehusene Kondi 25 års jubilæum
Vision Fløng 2011 - Vision Fløng 2015
SPONSORER