Om Fløng-Hedehusene Idræt

Hvad gør os til FHI’er…

Fløng-Hedehusene Idræt er en paraplyorganisation eller forening. Foreningen har forskellige idrætsforeninger under sig. Hovedopgaven er at samle alle idrætsforeninger i Fløng og Hedehusene under en organisation.

Fløng-Hedehusene Idræt (FHI) er drevet af frivillige personer, som ønsker at gøre det attraktivt at dyrke sport i Fløng og Hedehusene.

Der er ingen alder for hvor gammel man skal være for at dyrke sport, har du alderen, så har vi sportsgrenen til dig. Alle vores afdelinger er listet op på denne side, det er dog ikke sikkert at alle afdelinger har en hjemmeside. Kan du ikke finde en kontaktperson til den sportsgren du søger, så kontakt vores formand, han ville kunne guide dig videre til rette afdeling.

Det der binder os sammen…

Som FHI’er er for vores fælles mål, at være socialt nærværende for vores medlemmer, at være den organisation i Fløng og Hedehusene, hvor aktivitet, socialt samvær, motion og fælles interesse for noget vi godt kan lide og hvor vi i fællesskab er en forening, som spænder bredt i alle aldre. Fra små børn, som for første gang skal deltage i en aktivitet til personer som har forladt arbejdsmarkedet, men ønsker at være socialt aktive. Så er vi foreningen, som bidrager til vores under afdelinger og som er lige værdige mænd og kvinder, børn og ældre.

De mange tilbud…

Vi er en forening, som byder på mange varieret sportsgrene, og udvalget skal passe til alle. Vi kan tilbyde fodbold, en klub som konstant prøver at udvikle deres tilbud for medlemmer. Håndbold, for dem som gerne synes at harpiks, en bold og en klub med mange traditioner, så er det håndbold du skal vælge. Badminton en klub, som gør deres yderste for at kunne tilbyde deres medlemmer en socialt aktivitet, hvor det handler om finesse, hurtighed og skarphed.

Mere indhold følger…