Fodbold

Fløng-Hedehusene Fodbold blev stiftet i 2007, da de to naboklubber Hedehusene IK og IF Fløng indgik et samarbejde og dannede Fløng-Hedehusene Fodbold, som vi kender i dag.
Begge klubber var stolte, traditionsrige klubber med en solid fortid.

Før fusionen var det to rivaliserende klubber, der duellerede om mesterskaber og bredde. I dag har Fløng og Hedehusene én klub og der bliver stadig spillet mange kampe og vundet mange pokaler.

Fløng-Hedehusene Fodbold er en klub, hvor bredde er et nøgleord. Vi vil være en klub, hvor der er plads til alle piger og drenge, der elsker fodbold og får lov at spille på et niveau, hvor udvikling og glæde styrkes, både for den enkelte og holdet. Der er selvfølgelig også plads til ambitioner på de forskellige årgange og i FHF går vi altid på banen for at vinde!
Vi ønsker, at forretninger og virksomheder i vores lokalområder støtter op om klubben og dermed gør det muligt at fastholde og videreudvikle klubben.

Klubben har over 300 aktive medlemmer i klubben og mere end 40 frivillige trænere, ledere eller hjælpere som på den ene eller anden måde hjælper klubben.
Ungdommen i Fløng-Hedehusene Fodbold er fundamentet for klubben. Gennem fællesskabet kan vi give børn og unge en mulighed for at udfolde sig fysisk, opbygge sociale netværk og opleve at være med i en positiv udvikling.

Liverpool Fc Womens Clothing Brazil Football Kit 2018 Everton Shorts And Socks Manchester City Third Kit Kids Barcelona Football Shirt Real Madrid T Shirt Price Cheap Chelsea White Uniform Man Utd Jacket Liverpool Football Socks Mens Childs England Football Kit 2018 Nike Portugal Sweatshirt Cheap Euro 2018 Football Shirts Cheap football shirts Man Utd Shirt Man Utd Replica Kit